ivfpodden

I det här avsnittet fokuserar vi på frågor kring det efterlängtade barnet som blivit till genom en fertilitetsbehandling. Finns det ökade risker i samband med ivf? Hur påverkar en äggdonation barnet? Varför finns ambitionen att hålla antalet tvillinggraviditeter nere? I det här avsnittet har vi med oss Béatrice Skiöld som är specialistbarnläkare med inriktning på nyfödda. Hon är anställd vid Astrid Lindgrens barnsjukhus och Karolinska sjukhuset i Stockholm och är mest stationerad vid neonatalavdelningen på Danderyds sjukhus. Béatrice hjälper oss att besvara frågor kring barnet i samband med olika fertilitetsbehandlingar. Tack Béatrice för att du tog dig tid att komma till oss och dela med dig av alla dina expertkunskaper!

Direct download: IVF_podden_160524_Barnet_V3.mp3
Category: -- posted at: 2:44am EDT

Michaela och Tomas var unga och friska. De försökte få barn i närmare ett år innan de sökte hjälp. Efter flera ivf­behandlingar hade Michaela tappat hoppet. Det här skulle aldrig gå.

I det här avsnittet får ni ta del av en sensationell berättelser där sorg, glädje, oro och rädslor tar extrema svängningar.

Ivfpodden tackar detta fantastiska par! Tack, Mickaela och Tomas, för att ni delar med er från det innersta av ert liv till oss och till våra lyssnare!

Direct download: IVF_PODDEN_Dubbelt_upp_V5.mp3
Category: -- posted at: 3:18am EDT

1