ivfpodden

Efter att Sandras lilla guldägg inte orkade hela vägen till återföring så blev det platt fall. Kliniken utlovade att ta upp henne på sin interna konferens för att slå alla kloka huvuden samman och komma fram till vad som kan verka vara en bra fortsättning. Sandra verkar vara en svårbehandlad person och nu är vi alla nyfikna på vad kliniken kommit fram till! 

Direct download: Avsnitt_64_Sandra_update.mp3
Category: -- posted at: 1:23pm EDT

Sandras behandling ledde till ett litet ägg. Klinikens plan har varit att odla vidare till en blastocyst. Nu är det dagen för återföring och tidigt på morgonen påbörjade Sandra sin resa mot Köpenhamn. Nu ringer vi upp Sandra för att höra hur det gått.

Direct download: Avsnitt_63__Sandra_i_behandling_del_5.mp3
Category: -- posted at: 1:50pm EDT

Sandra har alldeles ensam åkt till Köpenhamn och precis gjort ägguttag. På telefon från vilorummet på kliniken får vi höra hur det gått. Hur många ägg blev det och hur kändes själva ingreppet? 

Direct download: Avsnitt_62__Sandra_i_behandling_del_4.mp3
Category: -- posted at: 6:06am EDT

Spänningen är oändlig när vi ringer Sandra efter hennes ultraljud och hon har fått besked från kliniken när det blir ägguttag! Vi hinner prata lite om bedövning och återföring också. Nu är det många moment som ska klaffa, vi håller tummarna för Sandra som lovat att prata med oss efter turen till Köpenhamn! Stay tuned! 

Direct download: Avsnitt_60__Sandra_i_behandling_del_3.mp3
Category:general -- posted at: 12:32pm EDT

1